Vitamin Managers verksamhet ska upphöra

Bästa kund,
 
Vi kontaktar dig för att meddela att Vitamin Managers verksamhet ska upphöra. Detta innebär att vi genom detta e-mail säger upp det avtal vi har med dig avseende dina vitaminer.
 
Vitamin Manager kommer att fullgöra nästa leverans, oavsett om du har en tillsvidare-, 3-månaders- eller 6-månadersprenumeration.
 
Således kommer du debiteras för nästa leverans, du kommer få leveransen, och efter det är prenumerationen helt avslutad. Detta gäller naturligtvis inte om avtalet mellan Vitamin Manager och dig redan avslutats på annat sätt (exempelvis genom egen tidigare uppsägning av prenumeration som skett i enlighet med köpvillkoren).
 
Alla e-postutskick till dig kommer därefter att upphöra. Vi slutar även att behandla dina övriga personuppgifter.
 
Om du fortsatt är intresserad av att köpa vitaminer och andra kosttillskott rekommenderar vi att du vänder dig till våra systerhemsidor, exempelvis https://www.gymgrossisten.com och https://www.bodystore.com
 
Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor. All framtida kontakt kan tas med Health and Sports Nutrition Group HSNGs kundtjänst kundservice@vitaminmanager.com
 
Tack för ditt förtroende och för den här tiden!

Mvh,

Vitamin Manager