Publicerad den

Vitamin Manager storsatsar framåt med ny ägare

Under våren slutförde Health & Sport Nutrition Group HSNG AB och Orkla uppköpet av Vitamin Manager. Det betyder att Vitamin Managers produktion nu har flyttat in i Gymgrossistens och Bodystores logistikcenter i Trollhättan. För Vitamin Managers kunder betyder det ännu bättre produkter, säkrare leveranser och bättre kundservice.

– Att som entreprenör få följa med och installera ett litet innovationsbolag som Vitamin Manager i HSNG och Orkla är en fantastisk förmån. Med kvalitetsprodukter från hela Orklas portfölj blir vårt erbjudande till våra prenumeranter bättre på alla sätt. Dessutom är Vitamin Manager som tjänst väldigt skalbar och med HSNG’s muskler kan vi verkligen växa och utveckla tjänsten som vi vill.

Vitamin Manager skräddarsyr dagliga kosttillskott med hjälp av modern utrustning och säljer prenumerationer. Leveransen varje månad består av 28 personliga mixar av dagsförpackade kosttillskott. Med hjälp av ett hälsotest kan man skräddarsy sina dagliga kosttillskott med pris från 99 kr och uppåt. Man kan också plocka ihop sin mix själv om man vet vad man vill ha eller brukar äta.

– Vår tjänst vilar på en modern plattform med Klarna checkout och vi har utvecklat tjänsten efter kundens behov med fokus på enkelhet att flytta fram leveranser, säga upp eller ändra sin pågående prenumeration. Vi anser att vi har ett väldigt bra läge att erbjuda marknadens bästa, mest flexibla och smartaste lösning för skräddarsydda kosttillskott tillägger Jojje Borssén.

Bilder att använda:

Foto: Luca Mara

Publicerad den

Trygg E-handel och Nordisk E-handelscertifiering

Som ett led i att garantera våra kunder en trygg och säker e-handelsupplevelse har vi på Vitamin Manager valt att certifiera oss med de två vanligaste e-handelscertifikaten som finns på svenska marknaden idag.

– Det är viktigt att visa kunderna att vi som e-handelsföretag med ny och innovativ teknik också följer de upprättade certifieringar som finns. Precis som de flesta andra seriösa e-handlare gör. Vi är glada för certifieringen som vi hoppas ger våra kunder en extra trygghet när de handlar hos oss, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Trygg E-handel och Nordisk E-handelscertifiering

 

Om Trygg E-handel

VM International AB och Vitaminmanager.com är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter  som konsument kan du besöka www.dhandel.se

Om Nordisk E-handelscertifiering

Sedan december 2018 är också VM International AB och Vitaminmanager.com certifierade av Nordisk E-handelscertifiering som innebär:

  •  Företaget är inte på ekonomiskt obestånd.
  •  Företaget har ej ansökt om / är ej försatt i konkurs.
  •  Inga allvarliga klagomål från kunder finns olösta.
  •  E-handeln nyttjar kryptering där känsliga betaluppgifter skickas.
  •  E-handeln har antagit en personuppgifts och anti-spam policy.
  •  E-handeln har ett köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering.

Publicerad den

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB förvärvar Vitamin Manager

Pressmeddelande 12.10.2018

Vitamin Manager startades 2015 med fokus på innovativa lösningar för att skräddarsy dagliga doser av kosttillskott. Med hjälp av modern teknik kan en miljon kombinationer av personliga mixar av vitaminer, mineraler, boosters och oljor skapas och levereras i en smidig dagsförpackning. Produkten levereras sedan i brevlådan månadsvis som en prenumerationstjänst.

Health & Sports Nutrition Group HSNG AB (Gymgrossisten, Bodystore, Star Nutrition, Fitness Market) förvärvar nu Vitamin Manager International AB för att utöka erbjudandet med skräddarsydda kosttillskott. 

– HSNG är en drömpartner för oss som kommer stärka Vitamin Managers erbjudande, varumärke och tillväxt. Att HSNG väljer att satsa på vår innovation innebär att vi kommer nå ut bredare och erbjuda ännu fler möjligheten att skräddarsy sina dagliga kosttillskott på smart sätt, säger Jojje Borssén, VD och grundare av Vitamin Manager.

– Vitamin Manager är en spännande breddning av vårt redan starka erbjudande inom träning och hälsa. Vi tror på affärsmodellen, synergierna är uppenbara och förutsättningarna är goda för att växa Vitamin Manager som en del av HSNG, säger Gustav Hasselgren, VD Health & Sports Nutrition Group AB.

HSNG köper 100 % av bolaget som överförs till HSNG i slutet av Mars. Jojje Borssén förblir VD för Vitamin Manager som blir del av HSNG per omgående.

För mer information:  

Om Health and Sports Nutrition Group

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.

Om VM International AB

Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Levereras i Praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Vitamin Manager startades 2015  av Jojje Borssén, Martin Lyberg & Martin Engdahl med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.

 

Publicerad den

10 Improved features with Vitaminmanager.com

Since the start in 2015, Vitamin Manager has tailored daily dietary supplements for thousands of customers. The company’s convenient home delivery packages are appreciated by customers across the entire Nordic region. Along with the introduction of its newly developed platform, Vitamin Manager now launches 10 new features that make the company’s offering even easier, smoother and more tailored.

Publicerad den

Därför ska du skräddarsy ditt kosttillskott

Skräddarsydda kosttillskott såsom Vitamin Manager har blivit väldigt populärt. Unik produktionsteknik sammankopplad med en bra e-handel gör det möjligt idag att få ett mer personligt och skräddarsytt dagligt kosttillskott än tidigare. Ett enkelt hälsotest kan räcka för att ta reda på vad man behöver för dagliga skräddarsydda kosttillskott. Här summerar vi våra bästa argument till varför varför du ska välja skräddarsydda dagliga vitaminer. Om du ändå tänker äta kostillskott…

Publicerad den

Vitamin Manager med på Invest Stockholms Hot List

Vitamin Manager listas som ett av 24 noga utvalda företag på Invest Stockholms Hot List. I sällskap av företag som Coala Life, Werlabs och MedUniverse lisas Vitamin Manger som ett hett tips för investerare. Under november 2017 släppte Invest Stockholm sin rapport Health Tech Business Opportunities in Stockholm-Uppsala med en Hot List över noga utvalda life science-företag som är värda att investera i. Ett av de 24 företagen på listan är Vitamin Manager.

Publicerad den Lämna en kommentar

Tullavgifter – vi står för dem i mars

Med anledning av Postnords beslut att avgiftsbelägga alla ”Kinapaket” kommer troligen även våra leveranser från Åland att påverkas. Vi har tidigare kunnat garantera våra priser då Åland inte räknats som EU-land och även har haft undantag för momsregler men med den nya lagen så kommer det att ändras. 

Postnord och Tullverket är tyvärr otydliga huruvida detta definitivt kommer drabba även Ålandleveranser in till Sverige men vi räknar med att de kommer dra alla leveranser från tredje land (utanför EU) över en och samma kam. Vi får olika svar på våra frågor till Postnord och Tullverket så vi avvaktar och ber er kunder att höra av er med hur leveranserna har prissatts. Detta kan det medföra att du som kund behöver hämta paketet på ditt postombud och eventuellt betala ca.99-148 kr för uthämtning, om detta sker under marsmånad så vill vi givetvis stå för den kostnaden. Mejla kundtjänst ditt kvitto så reglerar vi det.