Chained Nutrition ATP Ignite

Prenumeration: 135 kr / månEngångsköp: 148 kr / 28 dagliga doser

ATP Ignite är en innovativ, potent och prisvärd prestationshöjare med ATP (adenosintrifosfat). ATP ökar styrkan, uthålligheten och muskeltillväxten.

Beskrivning

ATP Ignite är en innovativ, potent och prisvärd prestationshöjare med ATP (adenosintrifosfat). ATP ökar styrkan, uthålligheten och muskeltillväxten.

  • Rent ATP (adenosintrifosfat) – musklernas mest basala energikälla
  • Ökar styrkan och uthålligheten
  • Ökar muskeltillväxten
  • Beprövat effektiv ingrediens

ATP Ignite är den nya generationens prestationshöjare, beståendes av rent adenosintrifosfat (ATP). ATP är en potent ingrediens, som visats öka styrkan och, på längre sikt, muskeltillväxten.

Vad är ATP?

ATP, eller adenosintrifosfat, är för många känd som musklernas ”energivaluta”. Detta innebär att de näringsämnen som musklerna använder som energi (kolhydrater, fett och kreatin) först måste omvandlas till ATP innan de kan användas av kroppen. I ATP Ignite får du ATP i ren form.

När ska jag använda ATP Ignite?

ATP Ignite har visats förbättra styrkeuthålligheten (1) och passar därför bäst före styrkekrävande träningsformer så som gymträning. I de studier som visat på en ökad muskeltillväxt har testdeltagarna även använt ATP före frukost på vilodagarna (2).

ATP verkar direkt i muskeln och har ingen centralstimulerande effekt. Detta gör att ATP Ignite 1) kan användas på kvällen och 2) enkelt kan kombineras med andra prestationshöjare och PWO:s.

Doseringsanvisning: Ta 1 kapsel 30 minuter före träning. Använd före frukost på vilodagar.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Ingredienser

ÄmneMängdEnhet
Peak ATP™ (adenosin 5’-trifosfat dinatriumsalt)400mg

Fyllnadsmedel

ÄmneMängdEnhet
Modifierad stärkelse

Klumpförebyggande medel

ÄmneMängdEnhet
- Kiseloxid

Ytbehandlingsmedel

ÄmneMängdEnhet
Magnesiumstearat

Kapselskal

ÄmneMängdEnhet
Gelatin