Chained Nutrition Epic Muscle

Prenumeration: 244 kr / månEngångsköp: 0 kr / 28 dagliga doser

Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser i väl tilltagna doser!

Beskrivning

Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser i väl tilltagna doser!

  • För en ökad muskeltillväxt
  • Bevisat effektiva ingredienser
  • Högdoserad utformning
  • Formula för erfarna atleter
  • Stärker återhämtningsförmågan

Två bevisat potenta ingredienser i rejäla doser – ett okonstlat framgångsrecept för en episk muskelökare, och ett recept som använts för Chained Nutritions nya Epic Muscle. Det är en unik muskelökare beståendes av de två högintressanta ämnena ashwagandha och epicatechin.

Ashwagandha är ett naturligt växtextrakt som mest är känt för att under en lång tid ha använts i den ayurvediska läkekonsten för att motverka stress och trötthet. I träningskrestar är ashwagandha mer känt som en testobooster och muskelökare. I en åtta veckor lång, dubbelblind och placebokontrollerad studie från 2015 visades 300 mg ashwagandha-extrakt två gånger dagligen generera större ökningar i både muskelstyrka och muskeltillväxt än vad ett placebotillskott gjorde (1). I tillägg till det så minskade gruppen som fick ashwagandha sin kroppsfettprocent i större utsträckning, vilket tyder på att ashwagandha även har en lovande potential under diet.

Den andra ingrediensen, epicatechin, är en flavonoid som bland annat förekommer naturligt i kakao. Intresset för epikatechin tog fart när en studie från 2014 visade att endast 7 dagar med drygt 150 mg epikatechin dagligen räckte för att öka greppstyrkan (2). Detta gick hand i hand med minskade nivåer av myostatin, ett ämne som fungerar som en ”broms” för muskeltillväxt.

Chained Nutrition står med Epic Muscle för innovation i segmentet Muskelökare. Nytänkande ingredienser harmoniserar med väl tilltagna doser i ett lättanvänt format. Det är en produkt för erfarna atleter, som avser påskynda din resa mot resultat!

Ingredienser

ÄmneMängdEnhet
Ashwaganda 4:1 extrakt (Withania somnifera)400mg
Epicatechin / Epikatechin180mg

Fyllnadsmedel

ÄmneMängdEnhet
Mikrokristallin cellulosa

Klumpförebyggande medel

ÄmneMängdEnhet
- Kiseloxid
- Magnesiumsalter av fettsyror

Ytbehandlingsmedel

ÄmneMängdEnhet

Kapselskal

ÄmneMängdEnhet
Gelatin från nöt och gris
Järnoxid
Titandioxid