Star Nutrition HMB

Prenumeration: 37 kr / månEngångsköp: 41 kr / 28 dagliga doser

Star Nutrition HMB är som namnet antyder ett renodlat kosttillskott bestående av den välstuderade, säkra och potenta muskelökaren HMB.

Beskrivning

Star Nutrition HMB är som namnet antyder ett renodlat kosttillskott bestående av den välstuderade, säkra och potenta muskelökaren HMB.

  • Rent HMB-tillskott
  • Naturlig nedbrytningsprodukt av den grenade aminosyran L-leucin
  • Välstuderad och säker muskelökare
  • Stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning
  • Stärker återhämtningsförmågan

HMB, eller beta-hydroxy-beta-metylbutyrat, är en klassiker i kosttillskottssammanhang. Det är en säker, mångfacetterad och grundligt beprövad muskelökare som inte bara hjälper dig få maximal avkastning från dina timmar på gymmet, utan som även stärker din återhämtningsförmåga.

Rent kemiskt är HMB en nedbrytningsprodukt av den för många bekanta aminosyran L-leucin. Av det leucin vi äter ombildas drygt 5% till HMB i kroppen. Det växande intresset för HMB hade sin början för mer än 20 år sedan, då man såg att större doser HMB än vad som bildades naturligt hade positiva effekter på muskeluppbyggnaden och återhämtningsförmågan.

Den teoretiska förklaringsmodellen bakom muskelbygge är avsevärt mycket lättare än vad det praktiska åtagandet är: Man måste bygga mer muskelmassa än vad som bryts ner. Gör vi det, så växer musklerna. Förklaringen bakom HMB:s effektivitet ligger i att HMB verkar via två separata vägar för att påskynda muskeltillväxt, då det ökar uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det hämmar nedbrytningen.

Ingredienser

ÄmneMängdEnhet
Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat kalcium750mg
- Kalcium105mg

Fyllnadsmedel

ÄmneMängdEnhet
Mikrokristallin cellulosa

Klumpförebyggande medel

ÄmneMängdEnhet
- Magnesiumsalter av fettsyror [vegetabilisk källa]
- Kiseloxid

Kapselskal

ÄmneMängdEnhet
Bovint gelatin

Allergi och intolerans

Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.