VM L-Arginine

Prenumeration: 62 kr / månEngångsköp: 71 kr / 28 dagliga doser

NO får den glatta muskulaturen i blodådrorna att  (tillfälligt) slappna av och utvidgas. Arginine ger en snabb effekt och ökar blodflödet i de minsta kärlen ca 15 minuter efter intaget på tom mage. Då L-argininet är esterifierat som i Arginine effektiviseras inta bara absorptionen utan NO effekten förlängs även då arginin etyl ester molekylen är stabil.

Ökat blodflöde ger bättre syre- och näringstransport till musklerna under träning och återhämtning. Samt effektiviserar borttransportering av slaggprodukter som annars kan bidra till muskeltrötthet. L-arginin är vidare känt som främjande för sexlivet hos båda könen.
Arginin minskar även belastningen på blodkärlen genom att sänka blodtrycket vilket är positivt för dem med högt blodtryck.

Studier visar även att tillförsel av lättabsorberat L-arginin direkt stimulerar hypofysen och frisättningen av tillväxthormon (GH). Vilket är positivt för kroppens uppbyggande processer.

Arginine har många positiva effekter för tränande individer gör tillskottet lämpligt för såväl kroppsbyggare, fitness atleter, konditionsidrottare och motionärer!

Beskrivning

100% Arginin Etyl Ester för direkt vidgande av blodkärlen. Vitamin Managers Arginin innehåller 100% Arginin Etyl Ester, den nya generationens arginin komplex. Arginin är en naturlig aminosyra som ökar mängden nitro oxid i kroppen (NO). Nitrooxid är viktigt för reglering av blodflödet i kroppen. Ökar blodflödet, förbättrad näringstransport till musklerna, minskar muskeltrötthet, stimulerar fristättningen av tillväxthormon, muskeluppbyggande effekter.

Ingredienser

ÄmneMängdEnhet
L-argininetylester750mg

Fyllnadsmedel

ÄmneMängdEnhet
Mikrokristallin cellulosa

Klumpförebyggande medel

ÄmneMängdEnhet
- Magnesiumsalter av fettsyror [vegetabilisk källa]
- Kiseloxid

Kapselskal

ÄmneMängdEnhet
Bovint gelatin

Innehållsdeklaration

L-Arginine (AAKG 1:1), Kapselskal (Gelatin).

Allergi och intolerans

illverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.