Publicerad den

Bygg ett starkt försvar!

Efter en fin avslutning på sommaren är det nu dags för lite mera vardag för de flesta. Lämningar och hämtningar på dagis, kanske träningar för barnen och oftast en hel del att göra på jobbet. Immunförsvaret får sig en riktig prövning i september helt enkelt.

Jag är övertygad om att en balanserad kost i kombination med ditt unika kosttillskott från Vitamin Manager gör susen för ditt immunförsvar. Addera frisk luft, aktivitet och mycket skratt så har du byggt ett starkt försvar som håller hela vintern.

En av de stora fördelarna du har som prenumerant på Vitamin Manager är att du när som helst kan ändra din personliga formula. Logga bara in på ”Mina Sidor” på vitaminmanager.com med hjälp av lösenordet du fick när du tecknade din prenumeration. Där kan du sedan ändra fritt till din nästkommande leverans.

Månadens inspiration
Känner du till ordet ”streak”? Det finns två betydelser men den jag syftar till handlar om att springa minst 1 mile (1.61 km) varje dag under så lång period som möjligt.
I USA finns till och med en organisation som håller koll på långtida ”streakare”.
Jon Sutherland har sprungit minst 1 mile varje dag sedan 26 maj 1969. Det är nästan 17 000 dagar i rad! Mera info hittar du på runeveryday.com

Lycka till med din streaking!