Publicerad den

Därför ska du skräddarsy ditt kosttillskott

Skräddarsydda kosttillskott såsom Vitamin Manager har blivit väldigt populärt. Unik produktionsteknik sammankopplad med en bra e-handel gör det möjligt idag att få ett mer personligt och skräddarsytt dagligt kosttillskott än tidigare. Ett enkelt hälsotest kan räcka för att ta reda på vad man behöver för dagliga skräddarsydda kosttillskott. Här summerar vi våra bästa argument till varför varför du ska välja skräddarsydda dagliga vitaminer. Om du ändå tänker äta kostillskott…

Förutom den smidiga förpackningen, praktiska dagsdoser, hemleverans i brevlådan och bra pris finns det andra fördelar med att skräddarsy ditt kosttillskott från en tjänst som exempelvis Vitamin Manager.

Fördelarna med skräddarsydda kosttillskott från Vitamin Manager

1. Du är unik

Den främsta fördelen är såklart att du får de kosttillskott som gynnar dig och minskar risken för överskott utav andra vitaminer och mineraler som du kanske får i dig tillräckligt utav via kosten.

2. Mindre miljöpåverkan

Mindre belastning på miljön då vi inte producerar förpackningar i hårdplast utan förpackar i brännbar plastfilm.

3. Smartare produktionsteknik

Vi producerar ”on demand” när din order kommer in. Vi ställer alltså inte burkar på hyllan i väntan på att någon ska köpa dem eller passera sitt bäst före datum.

4. Inga mellanhänder

Vi jobbar inte med några grossister, återförsäljare eller andra handlare än vår egen sajt – vitaminmanager.com vilket innebär färre transporter.

5. Enkel återvinning

Vår kartong är wellpapp och återvinns som vanligt.

6. Din trygghet är viktig för oss

Livsmedelslagen följs av Livsmedelsverket som i sin tur ska kontrollera bland annat kosttillskott. De ser över produktsäkerhet och att allt är kvalitetssäkrat samt följer EU:s regelverk. Vitamin Manager arbetar med leverantörer som följer samtliga regler för att du som konsument ska kunna känna dig trygg och få den bästa kvalitén på dina kosttillskott.

7. Ingen risk för doping

Kosttillskott på nätet omskrivs nästan alltid i media med fokus på det dåliga då det om vartannat upptäcks dopliknande ämnen i främst prestationshöjande produkter. Detta behöver du inte oroa dig för hos oss då våra leverantörer jobbar strikt med att hålla rena och lagliga produktioner. Vi jobbar med atleter som ständigt dopingtestas och på så vis kan du också försäkra dig om att våra produkter inte innehåller otillåtna substanser.

8. Enkelt att skräddarsy dina dagliga kosttillskott

Vi har två olika metoder för att underlätta för dig att få det personliga kosttillskott som är mest gynnsam för dig:
a) Quiz / Hälsotestet – Genom att svara på enkla frågor i vårt ”hälsotest” får du en vitaminmix som lämpas för de svar som du lämnat.
b) Välj själv – om du redan äter en mix från annat varumärke/varumärken som passar dig så kan du plocka ihop samma mix hos oss. Högst troligt mycket mera prisvärt och dessutom smidigt levererat varje månad.

9. Svensk Innovation

Vitamin Manager är en svensk innovation som grundades 2015 i Stockholm. Under hösten 2018 uppgraderade vi vår plattform ytterligare med följande funktioner för att passa den moderna kostillskottskonsumenten som vill ha en unik produkt:

10. Dynamisk prissättning

Vi prissätter varje unik produkt utifrån vad din mix består av. Därmed får du som kund alltid rättvist pris. Vår vanliga D-vitamintablett är billigare än vår mer komplexa Magnesium Pro Athlete så därför bör våra kunder också få ett pris som stämmer med innehållet i den personliga mixen.

11. Enklare betalning

Med integration mot Klarna (Svenska kunder) och DIBS (Internationella kunder) är det nu jätteenkelt att betala och hålla koll på sina fakturor och betalningar.

12. Leverans från Sverige

Efter ha varit Ålands-baserade levererar nu Vitamin Manager från Sverige. Med ny partner kan kunderna förvänta sig leverans snabbare och säkrare.

13. Leverans ut till Europa

Vitaminmanager.com finns nu också som engelsk sajt för enkel och smidig beställning till 42 länder inklusive Sverige. Om du skulle känna för att beställa något till din alphydda i Frankrike exempelvis.

14. Bättre översikt på ”Mitt konto”

Vi strävar efter en så tydlig och enkel kundupplevelse som möjligt. Därför har vi förbättrat ”Mitt konto”. Funktioner som tidigare leveranser, nästa datum för leverans, innehåll av personlig mix och uppsägning finns nu enkelt att tillgå här.