Publicerad den Lämna en kommentar

Emma Igelström fortsätter samarbetet med Vitamin Manager

Vitamin Manager är glada över att fortsätta samarbetet med träningsprofilen Emma Igelström. Emma satsar just nu på att kvala till Ironman Hawaii som hon vill köra i oktober 2017. Emma har under 2016 tränat hårt och upplever att Vitamin Managers produkter ger effekt i välmående och total bibehållen hälsa.

– Jag har ätit min personliga mix av Vitamin Managers produkter under hela 2016 och har bara haft en liten förkylningsvecka vilket är den minsta mängden sjukdagar på jättemånga år. Jag är glad över mitt fortsatta samarbete med ett ungt, innovativt och kvalitetstänkande företag som Vitamin Manager.

– Emma är en jättebra ambassadör för oss då hon går sin väg, satsar helhjärtat och verkligen brinner för hälsa på ett bra sätt. Vi gillar det hon gör och har aktivt valt att stötta henne i sin satsning i år igen. Ett samarbete som funkade väldigt bra 2016, säger Vitamin Managers VD, Jojje Borssén.

I podden Unika Människor berättar Emma om sin triathlonsatsning och varför hon satsar på just Ironman Hawaii. Lyssna på den här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *