Publicerad den

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB förvärvar Vitamin Manager

Pressmeddelande 12.10.2018

Vitamin Manager startades 2015 med fokus på innovativa lösningar för att skräddarsy dagliga doser av kosttillskott. Med hjälp av modern teknik kan en miljon kombinationer av personliga mixar av vitaminer, mineraler, boosters och oljor skapas och levereras i en smidig dagsförpackning. Produkten levereras sedan i brevlådan månadsvis som en prenumerationstjänst.

Health & Sports Nutrition Group HSNG AB (Gymgrossisten, Bodystore, Star Nutrition, Fitness Market) förvärvar nu Vitamin Manager International AB för att utöka erbjudandet med skräddarsydda kosttillskott. 

– HSNG är en drömpartner för oss som kommer stärka Vitamin Managers erbjudande, varumärke och tillväxt. Att HSNG väljer att satsa på vår innovation innebär att vi kommer nå ut bredare och erbjuda ännu fler möjligheten att skräddarsy sina dagliga kosttillskott på smart sätt, säger Jojje Borssén, VD och grundare av Vitamin Manager.

– Vitamin Manager är en spännande breddning av vårt redan starka erbjudande inom träning och hälsa. Vi tror på affärsmodellen, synergierna är uppenbara och förutsättningarna är goda för att växa Vitamin Manager som en del av HSNG, säger Gustav Hasselgren, VD Health & Sports Nutrition Group AB.

HSNG köper 100 % av bolaget som överförs till HSNG i slutet av Mars. Jojje Borssén förblir VD för Vitamin Manager som blir del av HSNG per omgående.

För mer information:  

Om Health and Sports Nutrition Group

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.

Om VM International AB

Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Levereras i Praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Vitamin Manager startades 2015  av Jojje Borssén, Martin Lyberg & Martin Engdahl med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.