Publicerad den

Trygg E-handel och Nordisk E-handelscertifiering

Som ett led i att garantera våra kunder en trygg och säker e-handelsupplevelse har vi på Vitamin Manager valt att certifiera oss med de två vanligaste e-handelscertifikaten som finns på svenska marknaden idag.

– Det är viktigt att visa kunderna att vi som e-handelsföretag med ny och innovativ teknik också följer de upprättade certifieringar som finns. Precis som de flesta andra seriösa e-handlare gör. Vi är glada för certifieringen som vi hoppas ger våra kunder en extra trygghet när de handlar hos oss, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Trygg E-handel och Nordisk E-handelscertifiering

 

Om Trygg E-handel

VM International AB och Vitaminmanager.com är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter  som konsument kan du besöka www.dhandel.se

Om Nordisk E-handelscertifiering

Sedan december 2018 är också VM International AB och Vitaminmanager.com certifierade av Nordisk E-handelscertifiering som innebär:

  •  Företaget är inte på ekonomiskt obestånd.
  •  Företaget har ej ansökt om / är ej försatt i konkurs.
  •  Inga allvarliga klagomål från kunder finns olösta.
  •  E-handeln nyttjar kryptering där känsliga betaluppgifter skickas.
  •  E-handeln har antagit en personuppgifts och anti-spam policy.
  •  E-handeln har ett köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering.