Publicerad den

Färdiga vitaminpaket

Nedan ser du vår samling av färdiga funktionsmixar. Här har vi gjort det enkelt för dig att välja en mix för ditt ändamål. 

Förbränning & Energi
VM Förbränning & Energi är ett paket framtaget för stödja din kropps normala omsättning av energi, kolhydrater och andra näringsämnen samt ge dig energi under perioder av hög aktivitet och träning. Speciellt framtaget för den behöver en kick för att komma igång på morgonen eller inför ett pass. Förbränning & Energi innehåller VM Multivitamin, VM L-Carnitine, VM Koffein och VM CoEnzym Q10.

→ Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Förbränning & Energi här.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 14.49.45
VM Hår, Hud & Naglar rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår, hud och naglar. De naturliga ingredienserna jobbar inifrån och ut och förser hår, hud och naglar med näring. Förutom de essentiella b och c vitaminerna samt mineralerna zink och koppar finns naturliga ingredienser som linfröolja, nattljusolja, olivolja vetegroddsolja och makademiaolja men också den gröna mikroalgen Dunaliella salina som har mer naturligt betakaroten än någon annan organism på jorden.

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Hår, hud & naglar här.

Skärmavbild 2016-03-15 kl. 16.14.42
VM Immun Booster Kvinna innehåller vår komplexa multivitamin och mineral för kvinnor, VM Zink, VM Tranbärsextrakt med proantocyaner samt VM Lactopro med mjölksyrebakterier. I perioder är kroppen extra utsatt för förkylningar, infektioner och torra slemhinnor. Paketet bidrar till ett normalt fungerande immunsystem samt till att bibehålla normala slemhinnor.

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Immun Booster Kvinna.

Energi Kvinna
VM Energi Kvinna är ett paket framtaget för att boosta intaget av näringsämnen som bidrar till minskad trötthet och utmattning samt till en normal energiomsättning. För att känna harmoni krävs att man har en balans i livet mellan arbete och fritid, motion och vila samt att man äter en bra kost. Energi Kvinna innehåller VM Multivitamin, vår extra starka vitamin D3, CoEnzym Q10 och L-Arginin. VM Q10 innehåller naturligt fermenterad Q10.

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Energi Kvinna här.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 14.49.00
Leder & Muskler är ett paket med många aktiva komponenter framtagna för dig som vill bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Vikten av att leva ett aktivt liv är för de flesta människor väldigt stor. Oavsett om du gillar att ta promenader, golfa, simma, yoga eller styrketräna så passar detta paket dig. Paketet innehåller bland annat Nypon, Omega 3, Vitamin C och Vitamin D!

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Leder & Muskler.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 14.49.13
VM Immun kvinna innehåller vår komplexa multivitamin och mineral för kvinnor, VM Zink, VM Tranbärsextrakt med proantocyaner samt VM Lactopro med mjölksyrebakterier. I perioder är kroppen extra utsatt för förkylningar, infektioner och torra slemhinnor. Paketet bidrar till ett normalt fungerande immunsystem samt till att bibehålla normala slemhinnor.

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Immun Kvinna här.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 14.49.30
VM Energi Man är ett paket framtaget för att boosta intaget av näringsämnen som bidrar till minskad trötthet och utmattning samt till en normal energiomsättning. För att känna harmoni krävs att man har en balans i livet mellan arbete och fritid, motion och vila samt att man äter en bra kost. Energi Man innehåller VM Multivitamin, vår extra starka vitamin D3, CoEnzym Q10 och L-Arginin. VM Q10 innehåller naturligt fermenterad Q10.

Läs mer om vårt färdiga vitaminpaket Energi Man här.