Frågor & Svar Vitamin Manager

Här hittar du vanliga frågor och svar om Vitamin Manager. I våra köpvillkor finns ännu mer information samt i artikeln ”Därför ska du välja Vitamin Manager”.


Gällande din prenumeration

Hur många dagsförpackningar är det i en leverans?

– Det är 28 dagsförpackningar i varje leverans.

Hur ofta får jag ny leverans?

– 1 gång i månaden. Du får en ny leverans i lagom tid innan din tidigare tagit slut. Om du vill skjuta fram leveransen någon dag – maila kundservice@vitaminmanager.com så hjälper vi dig.

Kan jag säga upp min prenumeration enkelt?

– Ja, det kan du göra genom att logga in på ditt konto och klicka på Avsluta. Då får du en mailbekräftelse på din uppsägning med tidpunkt när den gäller ifrån. Har du tecknat en tillsvidare prenumeration som du avslutar gäller uppsägningen på dagen om du inte är närmre än 10 dagar innan din nästa leverans. Då kommer du få nästa leverans också. Därefter sägs din prenumeration upp. Om du köpt 3 eller 6 månader så gäller uppsägningen efter den perioden är avslutad. Det står i mailet vilket datum som gäller. Du hittar detaljerade villkor I våra köpvillkor.


Om produkten

Var kommer era produkter ifrån?

– Vitamin Manager skapar egna formulas för sina egna kapslar och tabletter som vi producerar mestadels från Sverige. Vi har några få leverantörer i Europa på vissa delar av sortimentet. Oljan kommer från Norge.

Varför ska jag skräddarsy mitt dagliga kosttillskott?

– Det finns många anledningar att skräddarsy ditt dagliga kosttillskott tycker vi. Du hittar en lista på 14 bra anledningar här. Summerat får du en lista på dem här:

 1. Du är unik – ditt kosttillskott bör också vara det.
 2. Mindre miljöpåverkan utan burkar
 3. Smartare produktionsteknik
 4. Inga mellanhänder
 5. Enkel återvinning
 6. Trygga livsmedel
 7. Ingen risk för doping
 8. Enkelt att skräddarsy mix
 9. Dynamisk prissättning
 10. Svensk innovationsteknik
 11. Enkel betalning med Klarna
 12. Leverans från Sverige
 13. Leverans ut till Europa
 14. Håll koll på dina leveranser på ”Mitt konto”.

Hur producerar ni det ni kallar unik mix?

– Vår moderna produktionsteknik kommer från pharmaindustrin och är en modern form av doseringsmaskin. Den har exakt precision och väldigt hög säkerhet. Vår sajt är ihopkopplad med maskinen vilket gör det möjligt att skapa en unik mix efter du gjort vårt test eller valt din mix själv. I teorin kan vi göra över 1 miljon kombinationer med vår teknik i och med att maskinen har väldigt många behållare för olika kosttillskott. Vårt sortiment växer lite hela tiden och vi tar gärna emot tips på vad ni tycker vi borde ha i vårt ”välj-själv-sortiment”.

Kan jag ändra min skräddarsydda mix av dagliga kosttillskott?

– Idag kan du inte det. Vi råder våra kunder att säga upp sin nuvarande mix och teckna en ny prenumeration om de vill ändra sin mix. Begränsningen sitter hos vår betalleverantör Klarna.


Leverans

Kommer jag behöva hämta ut min leverans hos postombud?

– Nej. Det är ytterst sällan vår leveranskartong inte går ner i din brevlåda. Om det händer någon gång kan det bero på att brevlådan är full med dagstidningar efter ni varit bortrest och därför kan brevbäraren inte få ner paketet. Då kan det hamna hos ett postombud. Våra leveranser är smidiga, går som vanliga brev i postgången och väger cirka 250 gram.

Om min leverans är försenad – vad jag gör jag då?

– Då ska du höra av dig till kundservice@vitaminmanager.com. På ”Mitt konto” kan du se när din nästa leverans produceras.


Betalning

Vad kostar det?

– Vitamin Manager har en dynamisk prissättning vilket innebär att vi prissätter varje tillskott unikt. På så vis får både kunden och vi en rättvis prisbild. I och med att vi skräddarsyr mixar av olika kosttillskott blir vårt inköpspris lite olika för varje unik mix. Därför tyckte vi det var smartast att prissätta utifrån produkterna du faktiskt får. Bättre för dig som kund!

När betalar jag för min produkt?

– En ny betalning aktiveras varje gång vi skickar iväg din leverans. Sedan kan du välja hur du betalar det med hjälp av Klarna. Se nedan.

Hur betalar jag för min produkt?

– Med hjälp av Klarna kan du välja hur du vill betala. Med faktura via appen eller faktura. Du kan också betala med kort. Med Klarna har du som kund möjlighet att skjuta fram dina betalningar och betala på det sätt du önskar.