Om Vitamin Manager

Vad är Vitamin Manager?

Vitamin Manager säljer prenumerationer och styckleveranser av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Vi har samlat våra bästa argument för att välja skräddarsydda kosttillskott här.

Alla Vitamin Managers ordrar är förpackade i dagsdoser som vi kallar sachéer. De flesta av våra kunder väljer att göra vårt hälsotest och starta en prenumeration. Vitamin Manager startades 2015 med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.


Därför startade jag Vitamin Manager

Genom livet med familj, jobb, karriär och idrottande har jag alltid letat efter det bästa för mig. Oavsett om det varit snabba löparskor eller en cykelvagn som passar min familjs livsstil. För att orka med livets pussel har jag ätit kosttillskott av olika kvaliteter och variation. Det har alltid känts naturligt att fylla på det jag eventuellt kan missa i min kost.

Däremot har jag aldrig ätit något skräddarsytt för just min livsstil. Jag har fått köpa olika burkar för olika behov. Det blev många olika burkar och oftast väldigt dyrt.

Därför startade jag Vitamin Manager. Grundidén är enkel – du är unik, ditt kosttillskott bör också vara det! Genom vårt unikt designade hälsotest får du rätt vitaminer och mineraler för just din livsstil. Eller så vet du vad du vill ha och väljer själv.

Min målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt kosttillskott.

Vitamin Manager är en prenumerationstjänst som när som helst kan påbörjas eller avslutas. Din prenumeration startar från den dagen du gjort vårt enkla hälsotest och betalat din första månad. Betalning görs med hjälp av Klarnas smidiga checkout. Fraktavgift tillkommer. Senast 14 dagar efter din beställning får du din första leverans av dina personligt anpassade vitaminer. Varje paket innehåller 28 dagsdoser. Enkelt och individanpassat!

Min målsättning är att du som individ ska känna dig unik och väl bemött. Via kundservice@vitaminmanager.com kan du få svaren från mig eller mitt team om du har frågor.

Vem är jag?

Jag har sedan 2003 drivit och jobbat i företag med inriktning på hälsa och livsstil. Under 8,5 år var jag marknadschef och delägare av löpartidningen Runner’s World. Under den perioden hann jag också med att springa över 20 maraton, delta i 10 Ironman inklusive Ironman på Hawaii. Hittills har jag skrivit två böcker – Bra Snabbmat samt Triathlon för dig (tillsammans med Jonas Colting).

Sedan 2014 driver jag Colting Borssén Coaching (Triathloncoaching) och Wickström Coaching (längdskidcoaching) vid sidan av mitt jobb som VD för Vitamin Manager.

Jojje Borssén
VD, Vitamin Manager
jojje.borssen@vitaminmanager.com


Om Health and Sports Nutrition Group

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.