Vad är Vitamin Manager?

Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Priset är 129 kr första månaden och 195 kr efterföljande månader. Inga frakt eller fakturaavgifter tillkommer. Vitamin Manager startades 2015 med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.

VD’n har ordet

Genom livet med familj, jobb, karriär och idrottande har jag alltid letat efter det bästa för mig. Oavsett om det varit snabba löparskor eller en cykelvagn som passar min familjs livsstil. För att orka med livets pussel har jag ätit kosttillskott av olika kvaliteter och variation. Det har alltid känts naturligt att fylla på det jag eventuellt kan missa i min kost.

Däremot har jag aldrig ätit något skräddarsytt för just min livsstil. Jag har fått köpa olika burkar för olika behov. Det blev många olika burkar och oftast väldigt dyrt.

Därför startade jag Vitamin Manager där varje unik individ är i fokus. Genom vårt unikt designade hälsotest får du rätt vitaminer och mineraler för just din livsstil. Eller så vet du vad du vill ha och väljer själv. Det finns ingen annan som erbjuder det vi gör i Europa.

Min målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer för att nå högsta möjliga potential i livet.

Vitamin Manager är en prenumerationstjänst som när som helst kan påbörjas eller avslutas. Din prenumeration startar från den dagen du gjort vårt enkla hälsotest och betalat din första månad. Betalning görs med faktura, betal- eller kreditkort. Inga frakt eller fakturaavgifter tillkommer. Senast 14 dagar efter din beställning får du din första leverans av dina personligt anpassade vitaminer. Varje paket innehåller 28 dagsdoser. Enkelt och individanpassat!

Min målsättning är att du som individ ska känna dig unik och väl bemött. Via kundservice@vitaminmanager.com kan du få svaren från mig eller mitt team om du har frågor.

Vem är jag?

Jag har sedan 2003 drivit och jobbat i företag med inriktning på hälsa och livsstil. Senaste 8 åren har jag varit marknadschef och delägare av löpartidningen Runner’s World. Under denna period har jag även hunnit med att springa över 20 maraton, delta i 10 Ironman inklusive Ironman på Hawaii. Hittills har jag skrivit två böcker – Bra Snabbmat (tillsammans med Mattias Olausson) samt Triathlon för dig (tillsammans med Jonas Colting). Största meriten kanske ändå är att jag lyckades fånga in min numera fru Therese Borssén 2003 och att vi fick sonen Frank 2014.

Vitally yours!

Jojje Borssén
VD, Vitamin Manager
jojje.borssen@vitaminmanager.com
@jojjeborssen på Instagram och Twitter.