Vitamin Manager söker fler ambassadörer och partners!

Vi söker ständigt nya ambassadörer, events, influencers och partners att jobba med. Kanske skriver du en blogg, gör en podcast, arrangerar ett evenemang eller tävling, har ett instagram- eller facebookkonto med engagerade läsare? Kanske gillar du att prova nya produkter och berätta om det? Du kanske är idrottare och konsumerar kosttillskott idag?

Oavsett anledning så utvärderar vi på Vitamin Manager alla ansökningar som kommer in och skräddarsyr ett bra upplägg tillsammans med dig. Produkter för test, tävlingar till dina följare. Anmäl ditt intresse idag och berätta lite mer om dig själv.

Om Vitamin Manager

Med modern teknik skräddarsyr vi ditt dagliga kosttillskott av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt.

✔ Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ.
 Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan.
✔ Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Vi har samlat våra bästa argument för att 
välja skräddarsydda kosttillskott här.

Vitamin Manager startades 2015 med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.


Vitamin Manager är en del av Health and Sports Nutrition Group

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.