Publicerad den

Triathleten Patrik Nilsson och Vitamin Manager inleder samarbete


Sveriges snabbaste Ironman-triathlet, Patrik Nilsson, slog det svenska rekordet 2015 genom att vinna Ironman Kalmar på tiden 8:08:05. Det innebar att han simmade 3,8 kilometer på 52 minuter, cyklade 18 mil med över 40 km/h i snitt och sprang ett maraton på 2:45. I samarbete med Vitamin Manager satsar Patrik Nilsson nu vidare mot ännu högre mål.

Vitamin Manager är modernt och nytänkande. De skräddarsyr kosttillskott utifrån mina behov och det gillar jag. Nu slipper jag opraktiska burkar med kosttillskott i när jag reser utan har enkla dagsförpackningar med exakt den dos jag behöver. Dessutom gillar jag enkelheten i deras sajt och leverans direkt hem i brevlådan säger Patrik Nilsson.

Patrik är 24 år och kommer från Saltsjöbaden utanför Stockholm men bor nu i Köpenhamn tillsammans med sin flickvän. Målsättningen med sin triathlonsatsning är givetvis att vinna Ironman på Hawaii i framtiden.

Patrik är en fantastisk idrottsman och kommer med sin utveckling ha många fina år och prestationer framför sig. På sitt sjätte försök slog han svenska rekordet och har bara varit proffs i  två år. Enligt mig och många som kan triathlon är han den enda svenska triathlet som snart kan vinna Ironman på Hawaii. Han är en perfekt sportslig ambassadör för Vitamin Manager, säger Jojje Borssén.

Från och med idag går det också att köpa Patriks egna dagliga vitaminmix som består av en multivitamin, omega 3 complex, magnesium, vitamin c och zink. Priset är 149 kr första månaden, 295 kr efterföljande månader. Läs mer på www.vitaminmanager.com/patriknilsson

Kontakt

Jojje Borssén, VD
jojje@vitaminmanager.com
070-740 8679

För pressbilder och information

www.vitaminmanager.com/press