Publicerad den

Spring med dubbar – en god försäkring!

Vinter, halka, snö, regn, is och frost…Alla är spännande utmaningar oavsett om du åker bil, cyklar eller springer. När snön och halkan kommer brukar jag plocka fram mina joggingskor med små ståldubbar i. Ett par av märket Icebug närmare bestämt. En fantastisk innovation från Göteborg. Precis som jag byter till vinterdäck på bilen byter jag också löparskor för säsongens underlag.

Löparskor med dubbar finns en uppsjö av på marknaden. De ger stabilt och bra grepp och försäkrar mig om att mitt steg sitter där det sitter när jag sätter ner en fot framför den andra på mina vinteraktiviteter. Idag minns jag knappt hur det var att springa med dåligt grepp med rädsla för att halka och slå mig…

Att springa med dubbar är en god försäkring för mig, precis som min dagliga mix av vitaminer.

Månadens tillskott: Omega 3 Complex

Vår vegetabiliska Omega 3 Complex innehåller en välbalanserad ratio av fettsyrorna Omega 3, 6, 7 och 9 från växtbaserade och naturliga råvaror som linfröolja, nattljusolja, virgin olivolja, vetegroddsolja och makademia nötolja. Kapseln är rik på Omega 3 som bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Olivoljans polyfenoler bidrar också till att skydda blodfetter mot oxidativ stress.

Du hittar givetvis VM Omega 3 Complex i vårt sortiment på vitaminmanager.com där du kan ändra och uppdatera din formula.