Publicerad den

Supertalangen Annie Thorén inleder samarbete med Vitamin Manager

Hon har vunnit Vansbros Tjejsim, Stockholm Triathlon, Stockholm Aquathlon, Copenhagen Open Water och slutade på en fin 9:e plats på långdistans VM i triathlon på hemmaplan i Motala 2015. Annie Thorén har trots den långa meritlistan sina bästa resultat fortfarande att vänta. Nu inleder hon samarbete med Vitamin Manager.Annie Thorén, Foto: Luca Mara

– Jag äter kosttillskott under större delen av året och Vitamin Manager förser mig med smidiga dagsförpackningar med rätt dosering. Lätt att ha med sig på resa och enkelt att komma ihåg att ta varje dag. Vitamin Manager känns som det nya sättet att konsumera och köpa kosttillskott, säger Annie Thorén.

Annie är 24 år och kommer från Motala. Hon simmade mycket i unga år och växlade över till att bli triathlonproffs med fokus långdistans efter triathlongymnasiet. Annie är känd för att vara en supersnabb simmare och väldigt stark cyklist.

– Annie är en inspirationskälla för många idrottsmän och kvinnor som genomför en klassiker eller ett triathlon. Hon har stor potential på långa triathlondistanser och vi vill gärna vara en del av hennes framgångsteam framöver, säger Jojje Borssén.

Annie är närmast aktuell med att försöka slå Tjejklassikerrekordet 27 februari. För att slå rekordet måste hon skida Tjejvasan på 2:09 eller bättre.

Kontakt

Jojje Borssén, VD
jojje@vitaminmanager.com
070-740 8679

För pressbilder och information
www.vitaminmanager.com/press