Publicerad den Lämna en kommentar

Tilde Fröling skräddarsyr också med Vitamin Manager

Vitamin Manager används av motionärer, professionella atleter och…Tilde Fröling. Vitamin Manager tar hjälp av kändisprofilen för att belysa att Vitamin Manager även passar människor som inte tävlar eller tränar på elitnivå.

TildeFrolingHeader
Mångkonstnären T
ilde Fröling började använda skräddarsydda kosttillskott när Vitamin Manager blev sponsor till hennes podcast Tilde After Work. Hon gillade enkelheten i konceptet och anslöt sig därmed till en skara av mästare och rekordhållare som också har upptäckt fördelen med skräddarsydda dagliga vitaminer.

– Jag slarvar ofta med mina vitaminer. Jag glömmer, hittar dem inte, köper fel eller sånt som inte funkar för mig. Vitamin Manager känns som det enklaste och mest praktiska alternativet jag hittat. Känns modernt, tryggt och snyggt, säger Tilde Fröling.

Kampanjen ”Tilde använder också Vitamin Manager” rullas ut på bred front från måndag 16 maj. Tilde medverkar i print och digitala annonser samt fem reklamfilmer som kommer rulla på sociala kanaler under sommaren.

– Syftet med kampanjen är att lyfta medvetenheten kring skräddarsydda kosttillskott. Vi har under ett års tid jobbat med idrottsprofiler såsom tidigare världsmästaren Emma Igelström och svenska mästaren Calle Friberg. Nu testar vi ”kändisknepet” för att uppmärksamma bredden i produkten, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Reklam- och produktionsbyrå är Bror Bror och kampanjens huvudkanaler är ToppHälsa, Expressen Hälsoliv, Ica Kuriren, Hemmets Journal, YouTube, Facebook och Instagram.

Högupplösta bilder för fri publicering. Foto: Bror Bror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *