Publicerad den Lämna en kommentar

Tullavgifter – vi står för dem i mars

Med anledning av Postnords beslut att avgiftsbelägga alla ”Kinapaket” kommer troligen även våra leveranser från Åland att påverkas. Vi har tidigare kunnat garantera våra priser då Åland inte räknats som EU-land och även har haft undantag för momsregler men med den nya lagen så kommer det att ändras. 

Postnord och Tullverket är tyvärr otydliga huruvida detta definitivt kommer drabba även Ålandleveranser in till Sverige men vi räknar med att de kommer dra alla leveranser från tredje land (utanför EU) över en och samma kam. Vi får olika svar på våra frågor till Postnord och Tullverket så vi avvaktar och ber er kunder att höra av er med hur leveranserna har prissatts. Detta kan det medföra att du som kund behöver hämta paketet på ditt postombud och eventuellt betala ca.99-148 kr för uthämtning, om detta sker under marsmånad så vill vi givetvis stå för den kostnaden. Mejla kundtjänst ditt kvitto så reglerar vi det.

Med anledning av denna förvirrade situation har vi beslutat att flytta hem vår produktion och lager från Åland till Sverige så du fortsätter få paketen i brevlådan till ett förmånligt pris. 

För dig som kund kommer detta innebära:

1 Under mars 2018 månad kommer du få betala samma pris som tidigare. 129 kr för första månaden om du är ny kund. 195 kr för din efterföljande leverans. 

Ni som mottar tullavgiftsfakturor från postnord i mars, vänligen fota och skicka dem till oss på kundtjänst så reglerar vi det vid nästa utskick alt. gör en överföring.

2 Från 1 april kommer vi höja priserna något på leveranserna. Ni som är tidigare kunder kommer få fast pris på den prenumeration du har – oavsett innehåll! Priset kommer vara lite högre men betydligt mycket lägre än om vi hade varit kvar på Åland (ca.148 kr ).Vi kommer dessutom att övergå helt till Klarnas smidiga faktureringsystem och även deras korttjänst för enklast möjliga betalningssätt. Du kommer äntligen kunna betala via auotogiro och e-faktura som många av er kunder önskat.

Vi håller er uppdaterade via nyhetsbrev och vår hemsida med information över vad som sker och uppskattar all feedback på leveranserna som vi kan få. Vi hoppas att du som kund kommer stanna hos oss och om du inte vill fortsätta så är det enkelt att säga upp! Skicka då bara ett mail till kundservice@vitaminmanager.com så bekräftar vi med mail tillbaka att tjänsten är uppsagd. Om du har vidare frågor eller funderingar kring den nya lagen så välkomnas även de till kundtjänst så tveka inte på att höra av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *