Publicerad den

Vitamin Manager inleder samarbete med Emma Igelström

Hon har vunnit flera EM- och VM-medajer och blev historisk när hon som första kvinna bröt den magiska 30-sekundersgränsen på 50 meter bröstsim 2002.


EmmaIgelströmHeader1
Idag satsar Emma Igelström satsar hårdare än någonsin igen. Nu på triathlon och målet att ta sig till ett nytt VM – Ironman på Hawaii i oktober. Med sig i sin satsning väljer hon nu att samarbeta med Vitamin Manager.

– Jag gillar konceptet Vitamin Manager. Det känns modernt, tryggt och snyggt vilket jag tycker är viktigt. Jag tränar väldigt mycket just nu i och med min Ironman-satsning så därför känns ett extra tillskott viktigt vid sidan om bra mat och vila.

Emma Igelström satsar på att kvala till Hawaii genom Ironman i Kalmar. För att ta sig dit behöver hon göra en tid runt 10 timmar och 30 minuter. Hennes styrka är givetvis simningen men har också börjat trivas i de andra grenarna.

– Det känns jättekul att få vara en pusselbit i Emmas resa mot Hawaii. Jag vet vad hon går igenom då jag själv kvalat dit så därför känns det extra roligt. Hon inspirerar många att komma igång med sin träning och ta den till nästa nivå. Med sin satsning visar hon på ett positivt sätt att resan är halva målet. En kul ambassadör att ha med i vårt team, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Emma är idag entreprenör med fokus hälsa, livsstil och även en flitigt anlitad föreläsare. Hon bor på Särö utanför Göteborg och tävlar för Umara Sports Club.