Publicerad den

Vitamin Manager inleder samarbete med Pensionärsrabatt.nu

Vitamin Manager inleder nu ett samarbete med Pensionärsrabatt.nu som finns för dig som är pensionär eller fyllda 55 år. Tjänsten är gratis att ansluta sig till och  erbjuder rabatter på det mesta du kan tänkas behöva som senior. 

– Vi är glada över att kunna erbjuda Sveriges seniorer ett bra erbjudande på vår unika, skräddarsydda produkt. Vitamin Manager passar denna målgrupp extra bra anser jag med våra praktiska dagsförpackningar och smidiga hemleverans varje månad, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Så här funkar Pensionärsrabatt.nu

För att du ska kunna ta del av våra pensionärsrabatter så måste du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem hos oss och nyttja våra rabatter och det går dessutom väldigt snabbt och enkelt. Du fyller i namn, e-post, lösenord samt verifierar att du är 55+ genom att fylla i ditt personnummer.  Du kommer därefter få ett e-postmeddelande skickat till dig som du behöver klicka på för att bekräfta och slutföra din registrering. Dessa uppgifter stannar hos oss och vi delar inte med oss av dina personuppgifter till tredje part.

När du väl är inloggad hos oss så får du tillgång till rabattkoder för samtliga våra samarbetspartners. För att ta del av rabatten så kopierar du rabattkoden, går in till samarbetspartnern och lägger det du ska handla i varukorgen och sen klistrar du in rabattkoden i kassan och ser att rabatten dras av. Enkelt!