Publicerad den

Vitamin Manager med på Invest Stockholms Hot List

Vitamin Manager listas som ett av 24 noga utvalda företag på Invest Stockholms Hot List. I sällskap av företag som Coala Life, Werlabs och MedUniverse lisas Vitamin Manger som ett hett tips för investerare. Under november 2017 släppte Invest Stockholm sin rapport Health Tech Business Opportunities in Stockholm-Uppsala med en Hot List över noga utvalda life science-företag som är värda att investera i. Ett av de 24 företagen på listan är Vitamin Manager.

I rapporten fokuserar man på e-hälsosektorn i Stockholm-Uppsala och de unika affärsmöjligheter som finns den här branschen som har en starkt uppåtgående trend av health tech-investeringar. För att kvalificera sig för listan måste företagen enligt rapporten ”erbjuda en produkt eller service baserad på unik forskning som förväntas leda till en kommersiell lösning med global potential”.

– Återigen blir vi uppmärksammade för vår innovation bland många andra fina företag. Vi är smickrade att Invest Stockholm ser skalbarheten i vår affär, möjligheterna för kunden och givetvis innovationen i en traditionell bransch. Vi tar med oss denna utnämning och jobbar vidare med vår plan på europalansering under 2018, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Invest Stockholms motivering:

Vitamin Manager

Utmaning: Ingen människa är den andra lik. Alla har dessutom unika näringsbehov. Hittills har vitamintillskott sålts i standardpartier utan hänsyn till människors olika mål och livsstilar.

Lösning: Vitamin Manager är ett helt kundanpassat tillskottsprogram som inte låter spekulationer bestämma vilka kosttillskott som ska tas och när.

Baserat på resultat från företagets unika hälsotest online eller valfritt blodprov, erbjuder Vitamin Manager personligt anpassad daglig dos av vitaminer, mineraler, oljor, boosters och växtextrakt. Genom att använda modern apoteksteknik kan företaget producera över en million kombinationer för att få det rätta skräddasydda tillskottet för varje kund samt optimera effektivitet och undvika överdos. Vitamin Managers kunder får praktiska dosförpackningar samt månatliga leveranser direkt i sina brevlådor. Alla Vitamin Managers tillskott är producerade i Sverige och följer EUs regler för nutrition och hälsa, som fastställts av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (Efsa). Företaget är grundat i Sverige.

Rapporten i sin helhet: https://www.investstockholm.com/globalassets/invest/reports/healthtech_170602.pdf

Läs även: Vitamin Manager uppmärksammans bland 136 innovativa bolag.

Kontakt:

Jojje Borssén, VD Vitamin Manager, 070-7408679, jojje@vitaminmanager.com