Publicerad den

Vitamin Manager och Helsingborg Marathon inleder samarbete

Vitamin Manager inleder nu samarbete med Sveriges näst största maraton. Loppet startade 2014 och samlade redan 2015 över 3000 löpare. Siktet är inställt på att bli ett av Nordens största maratonlopp på sikt. I dagsläget är bara Stockholm Marathon större i Sverige.

– Grundarna Simon och Andreas är unika på många sätt och vi gillar deras driv och passion för löpning. Att leverera ett förstklassigt arrangemang och paketera det snyggt och prydligt är något vi vill bli en del av. Dessutom är deras samhällsengagemang stort då de samlar in pengar varje år till Musikhjälpen genom sin ”löparbur” på torget i Helsingborg. De använder löpningen som en plattform för kommunikation och välgörenhet. Nytänkande och inspirerande, säger Jojje Borssén.

Helsingborg Marathon går av stapeln 3 september med start i centrala Helsingborg. Loppet har två klasser – maratonklassen och stafettklassen. I år räknar Simon och Andreas med över 4000 startande totalt. Både Simon och Andreas välkomnar Vitamin Manager till partnerfamiljen.

– Precis som vi på Helsingborg Marathon tänker Vitamin Manager lite annorlunda. De gör något nytt och tillför något till sin bransch och det gillar vi. Vi fann varandra direkt då vi hade många gemensamma tankar om hälsa, motion och nytänkande tillägger Andreas Gartmyr, grundare och tävlingsledare.

Mer om loppet på:
http://www.helsingborgmarathon.se