Publicerad den

Vitamin Manager och Urban Tribes inleder samarbete

Urban Tribes är Nordens ledande aktör inom företagslöpning och löpcoachutbildning. De hjälpte över 60 olika företag genom 50 certifierade coacher under 3200 träningstimmar senaste året. Nu inleder Vitamin Manager samarbete med Urban Tribes med förhoppningen att lära sig mer om löparnas behov och önskemål kring kosttillskott.

– Vi älskar löpning! Vårt motto är ”Run Happy World”. En värld som blir bättre om alla springer. Man upplever mer glädje i livet av gemenskapen och alla de fysiska och psykiska aspekterna löpningen ger. Vi vet också hur otroligt häftigt det är att ha en coach vid sin sida eller att få vara just den coachen som får vara en del av någons utveckling. Löpning är vårt verktyg. Certifierade coacher vår specialitet. Kvalitetssäkrade pass vår trygghet, säger Lisa McRae, VD på Urban Tribes.

Samarbetet kommer pågå under hela 2016 och ska bidra till produktutvecklingen av Vitamin Managers framtida produktutbud.

– Urban Tribes är våra känselspröt mot den kräsna löparkonsumenten. De träffar, tränar, samtalar, och umgås med väldigt många intressanta människor som gillar löpning och hälsa. För oss är det viktigt att lära om deras behov och önskemål när det gäller kosttillskott. Jag har själv tränat med coacher från Urban Tribes och älskar dynamiken som de skapar hos en träningsgrupp, det är helt unikt, säger Jojje Borssén, VD för Vitamin Manager.

Running Sweden grundades 2009 av Rubin och Lisa McRae. Företaget bytte namn till Urban Tribes när arbetet nådde utanför Sveriges gränser. 

Kontakt

Jojje Borssén, VD
jojje@vitaminmanager.com
070-740 8679

För pressbilder och information
www.vitaminmanager.com/press