Publicerad den

Vitamin Manager storsatsar framåt med ny ägare

Under våren slutförde Health & Sport Nutrition Group HSNG AB och Orkla uppköpet av Vitamin Manager. Det betyder att Vitamin Managers produktion nu har flyttat in i Gymgrossistens och Bodystores logistikcenter i Trollhättan. För Vitamin Managers kunder betyder det ännu bättre produkter, säkrare leveranser och bättre kundservice.

– Att som entreprenör få följa med och installera ett litet innovationsbolag som Vitamin Manager i HSNG och Orkla är en fantastisk förmån. Med kvalitetsprodukter från hela Orklas portfölj blir vårt erbjudande till våra prenumeranter bättre på alla sätt. Dessutom är Vitamin Manager som tjänst väldigt skalbar och med HSNG’s muskler kan vi verkligen växa och utveckla tjänsten som vi vill.

Vitamin Manager skräddarsyr dagliga kosttillskott med hjälp av modern utrustning och säljer prenumerationer. Leveransen varje månad består av 28 personliga mixar av dagsförpackade kosttillskott. Med hjälp av ett hälsotest kan man skräddarsy sina dagliga kosttillskott med pris från 99 kr och uppåt. Man kan också plocka ihop sin mix själv om man vet vad man vill ha eller brukar äta.

– Vår tjänst vilar på en modern plattform med Klarna checkout och vi har utvecklat tjänsten efter kundens behov med fokus på enkelhet att flytta fram leveranser, säga upp eller ändra sin pågående prenumeration. Vi anser att vi har ett väldigt bra läge att erbjuda marknadens bästa, mest flexibla och smartaste lösning för skräddarsydda kosttillskott tillägger Jojje Borssén.

Bilder att använda:

Foto: Luca Mara