VM Kisel

Kisel är en beståndsdel som finns i vårt skelett och i naturen. Det är ett av våra viktigaste grundämnen och finns t ex fräkenväxter, äpplen, morötter, selleri, sallat, gurka och nötter. VM Kisel är gjort på organiskt kisel i mycket finfördela form för hög biotillgänglighet. Detta gör att kiseln kan transporteras med blodet till hår, hud och naglar. VM Kisel innehåller också Kelp, Åkerfräken, Nässla och Propolis. Kombineras gärna med VM Multivitamin eller VM Zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar samt normal benstomme.

Läs mer

VM Kollagen

VM Kollagen är ett fiberprotein som utgör en tredjedel av allt protein hos däggdjur. Kollagen finns i all bindvävsstruktur så som leder, brosk, hud och hår.

Läs mer

VM Beta Carotene Pro

Vitamin Managers Beta Carotene Pro innehåller Dunaliella salina som är en grön mikroalg som är känd för sin förmåga att skapa höga halter av karotenoider i salta miljöer. Den skyddar sig själv mot solens UV-strålning och har mer naturligt betakaroten än någon annan organism på jorden. Algerna odlas i noga kontrollerade bassänger, torkas och koncentreras. Ta tillsammans med VM Multivitamin Man eller Kvinna som innehåller Zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar samt koppar som bidrar till hudens normala pigmentering.

Läs mer

VM L-Carnitine

Vitamin Managers L-Carnitine innehåller rent L-karnitin som är en naturligt förekommande aminosyra som finns i mitokondrien. Mitokondrierna fungerar som kroppens energikraftverk och tar hand om allt som ska förbrännas till energi.

Läs mer

VM Immuno

Vitamin Managers Immuno innehåller Acerola som är en av världens mest C-vitaminrika frukter. VM Immuno innehåller också Propolis och frystorkad Honung samt Polyfenoler ifrån Echinacea. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion.

Läs mer

VM ALA

VM ALA innehåller ren Alfa-liponsyra. Alfa-Liponsyra finns naturligt i naturen och kan även produceras i kroppen men det mesta får vi i oss genom kosten. Alfa-Liponsyra finns främst i lever, njure, spenat och broccoli.

Läs mer

VM Betakaroten

VM Betakaroten innehåller betakaroten som är ett förstadie till Vitamin A. VM Betakaroten rekommenderas särskilt under sommarhalvåret eller vid solsemestrar men kan användas året om. Betakroten är ett pigment som finns i t ex morötter och tomater. Ta tillsammans med VM Multivitamin Man eller Kvinna som innehåller zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar samt koppar som bidrar till hudens normala pigmentering.

Läs mer

VM Koffein

VM Koffein innehåller uppiggande koffein. Koffein är ett milt centralstimulerande ämne som påverkar hjärna och kropp. Koffein bidrar till ökad vakenhet och koncentration. Koffein finns i kaffe, te, cola, energidrycker och prestationshöjande kosttillskott.

Läs mer

VM Nypon

VM Nypon består av 100% nypon av sorten Rosa canina L. Nyponen har vuxit på hög höjd i vulkanisk jord i Chile. Kombinera med VM 2000 Multivitamin Man eller Kvinna som innehåller Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

Läs mer

VM Lactopro

VM Lactopro innehåller sporbildande och mikroinkapslade mjölksyrabakterier av typen laktobaciller. Dessa unika laktobaciller är stabila i rumstemperatur och behöver inte kylas utan har en god överlevnadsförmåga. Lita på din magkänsla!

Läs mer