VM Gurkmeja + Piperin

VM Gurkmeja + Piperin innehåller extrakt av gurkmeja och svartpeppar. Extraktet från gurkmeja är standardiserat på det aktiva ämnet kurkumin. Från svartpeppar extraherar man ämnet piperin som med fördel intas tillsammans med kurkumin. Innehållet består av standardiserade extrakt som garanterar högkoncentrerat innehåll i varje kapsel.

Läs mer

VM Lykopene

VM Lycopen Beads innehåller lykopen extraherat från färska röda tomater odlade i Kalifornien och Israel. Lykopen är tillsammans med ß-karoten den vanligast förekommande karotenoiden i kroppen. Vår kropp kan inte producera lykopen varför ett tillskott eller en kost med mycket lykopenrika frukter och grönsaker är essentiell. Lykopenet mikroinkapslas i så kallade beadlets, små gelkulor för att säkerställa högsta kvalitet och att innehållet inte degraderas.

Läs mer

VM Glukomannan

VM Glukomannan kan intas som en extra fiberkälla eller som en del av en energireducerad kost. Den består av 100% naturlig glukomannan från konjakroten som är ett lösligt fiber. Fibrerna absorberar vatten och sväller i magen. Glukomannan har traditionellt använts i japan i över 2000 år. Produkten bör intas före måltid tillsammans med vatten.

Läs mer

VM Äpplecidervinäger + Krom

Denna kombinationsprodukt innehåller förutom äppelcidervinäger också krom. Krom kan vara svårt att få i sig i tillräcklig mängder, speciellt om du tränar. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer och normal omsättning av makronäringsämnen. Lågt blodsocker kan leda till sötsug.

Läs mer

VM Ginseng

Ginseng är ett kosttillskott som har en lång historia inom österländsk kultur. VM Ginseng innehåller asiatisk Panax Ginseng med 10% aktivt innehåll av ginsenosider. Panax Ginseng klassificeras som en adaptogen. Extraktet görs av enbart ginsengroten. Bör intas i samband med måltid morgon eller lunch.

Läs mer

VM Nitrat + Rödbeta

VM Nitrat + Rödbeta är framtagen speciellt för och tillsammans med konditionsidrottare. Kapslarna innehåller Arginin-nitrat och naturligt Rödbetspulver. Kapslarna kan användas istället för rödbetsjuice och är enkla att inta tillsammans med vatten ett par timmar innan träning.

Läs mer

VM Blåbär

VM Blåbär består till 100% av blåbärspulver från Norra Europa. Blåbären innehåller antocyanidiner. Kombinera med VM Multivitamin Man / Kvinna eller Zink Booster som innehåller Zink som bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

Läs mer

VM Tranbär

VM Tranbär består till 100% av tranbärsextrakt. Tranbär växer på nordliga breddgrader i blöta myrar. Tranbären innehåller proantocyanidiner, även kallade PAC. Tranbär har traditionellt sett använts i hälsofrämjande syfte i tusentals år.

Läs mer