VM Coenzym Q10

Coenzym Q10 är ett vitaminliknande ämne som kroppen själv producerar. Med stigande ålder så avtar produktionen. Q10 förekommer i kroppens alla celler och har en central roll i cellernas andning och energiproduktion. VM Q10 innehåller naturligt fermenterad Q10.

Läs mer

VM Vitamin B12 + Folsyra

VM B12+Folsyra innehåller Vitamin B12 och Folsyra. Vitaminerna samarbetar i kroppen bl a så hjälper B12 de röda blodkropparnas upptag av folsyra som är särskilt viktigt då det bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Vitamin B12 är extra viktigt för vegetarianer och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Läs mer

VM Vitamin C

VM´s Vitamin C booster innehåller Vitamin C som har mängder av bra funktioner i kroppen. Vitamin C ökar järnupptaget, bidrar till att minska trötthet och utmattning samt att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning.

Läs mer

VM B-Komplex

Vitamin Managers B-Komplex innehåller alla olika B-vitaminer i proportionerliga mängder. B-vitaminer är vattenlösliga och därför behöver vi ständigt fylla på med mer. Personer som tränar hårt eller stressar förbrukar vitaminer i högre grad. Speciellt anpassad att komplettera VM Multivitamin Man eller Kvinna.

Läs mer

VM Vitamin D3

Vitamin Managers extra starka D-vitamin ger hela 2500 IE (62,5µg) Vitamin-D3 per tablett! D-vitaminet i vår produkt utvinns ur fett från fårull. D-vitamin bildas i huden när den exponeras för solljus, vilket gör den särskilt viktig under vinterhalvåret.

Läs mer